Workation

Workation, Waarom je als ondernemer dit zou moeten proberen

Als ondernemer ben je gewend aan de vrijheid en flexibiliteit die jouw bedrijf biedt. Maar soms kan die vrijheid ook een valkuil worden. Werk je (te) veel vanuit huis? Voel je je afgeleid of zit je vast in een sleur?  
Dan is het tijd om de voordelen van een workation te ontdekken! Een combinatie van werken, vakantie vieren en supertoffe activiteiten ondernemen. En dat allemaal in het buitenland met gelijkgestemde. Ben jij nog niet overtuigd? Lees dan snel verder! 

Inspiratie in overvloed tijdens een workation

Een nieuwe omgeving geeft jouw creativiteit en inspiratie een enorme boost. De verandering van omgeving prikkelt je zintuigen en zorgt ervoor dat jouw brein ruimte krijgt voor nieuwe ideeën. Of je nu werkt aan een nieuw project, een zakelijke strategie uitstippelt, de administratie wilt wegwerken of jouw doelen voor 2024 wilt uitstippelen. Een workation helpt jou om uit de sleur te breken en frisse inzichten op te doen. 

Netwerken en samenwerken 

Een workation brengt ondernemers met diverse expertises, achtergronden en vaardigheden samen. Dit biedt een unieke kans om jouw netwerk uit te breiden. Je kunt kennis delen, ideeën uitwisselen en misschien houd je er zelfs wel een nieuwe samenwerking aan over. Wie weet welke kansen zich voordoen tijdens een ontspannen gesprek bij het zwembad of een gezamenlijke activiteit. 

Productief met een vakantiegevoel 

Een workation is geen gewone vakantie. Je werkt in een inspirerende omgeving en tegelijkertijd geniet je van toffe activiteiten tijdens het reizen. Taken afvinken terwijl je nieuwe plekken ontdekt, lokale gerechten proeft en de cultuur opsnuift. Zo ervaar je toch de ontspanning van een vakantie, het beste van twee werelden. 

Werk & privé in balans 

Als ondernemer is het lastig om werk en privé gescheiden te houden. Een workation is de perfecte mogelijkheid om de privé – werk balans te herstellen. Je kunt je zonder schuldgevoel onder dompelen in jouw werk en bedrijf terwijl je tegelijkertijd geniet van quality time voor jezelf. 

Persoonlijke groei 

Alleen reizen voelt misschien buiten je comfort zone maar het is ook een fijne vorm van persoonlijke groei. Je maakt kennis met andere mensen, culturen, talen en ervaringen. Dit verbreedt niet alleen je horizon maar maakt je ook sterker als persoon en dus ook als ondernemer. Door buiten je comfort zone te gaan vergroot je jouw flexibiliteit, aanpassingsvermogen en probleemoplossende vaardigheden.  

Waar wacht je nog op 

Nu weet je dat een workation meer is dan een vakantie. Het is een kans om jezelf uit te dagen, te groeien, je zakelijke horizon te verbreden en bovenal te genieten. Dus waar wacht je nog op? Pak je zwemkleding en laptop in en ga met ons mee op onze volledig ontzorgde Wellness Workation in Spanje bij Villa Pureza. En maak van jouw werkvakantie een onvergetelijke ervaring. 

Aanmelden voor onze Wellness Workation

We hebben nog 2 plekken vrij voor 18 november tot en met 24 november. 

Voor volgend jaar kun je je alvast aanmelden voor onze Wellness Workation van 1 tot en met 7 juni of 12 tot en met 18 oktober 2024. 

Durf te dromen, te reizen en te werken. Alles op hetzelfde moment. 

Liefs Myrna en Yvonne