4

Wij zijn Yvonne en Myrna

Zijn jullie zussen? Nee? Zelfs geen familie? Nee zelfs geen familie. Wordt ons vaak gevraagd. Sommige klanten moeten elke keer weer kijken ben jij nou Myrna of Yvonne. Wij kunnen er om lachen en nemen ze graag in de maling. We zijn dan geen zussen of familie, we kennen elkaar al wel heel lang en zijn ook alweer even elkaars compagnon. Iets waar we heel trots op zijn!

Inmiddels hebben we een onwijs leuk klantenbestand opgebouwd. Waar de één er al vanaf het begin bij is, geldt voor de ander dat we korte projecten met elkaar oppakken. Geen van onze klanten hadden we willen missen. Overal leren we van of hebben we van geleerd. Elke keer ervaren we het weer als heel bijzonder wanneer een klant ons het vertrouwen geeft om voor ze aan de slag te gaan.

Als we nieuwe mensen spreken krijgen we altijd wel een vraag over waarom samen of hoe is het om samen een bedrijf te hebben. Laten we vooropstellen dat het voor ons de beste beslissing ooit is geweest. We zijn het natuurlijk weleens niet met elkaar eens, maar we delen de trots en passie voor ons bedrijf. Blijven praten met elkaar en vertrouwen blindelings op elkaar. En we hebben vooral heeeel veel plezier met elkaar. Samen de mooie en minder mooie momenten delen, elkaars kracht benutten en zwakke punten samen opvangen. Samen werkt voor ons!

Better Together

Wie is Yvonne

Eerst even de serieuze zaken. Ik ben getrouwd met Sjoerd en moeder van 2 prachtige dochters Liz en Joy. Ik woon op een heerlijke plek in Hoogkarspel en voordat ik samen met Myrna VA Matchmakers ben gestart heb ik 15 jaar bij de Rabobank gewerkt, toevallig ook met Myrna.

Ik ben een vroege vogel die meteen aan staat in de ochtend. Sporten doe ik daarom ook het liefst direct in de ochtend om daarna van een lekker kopje thee te genieten.

Mijn favoriete plek in en rond huis is in de zomer onze tuin, als de barbecue aanstaat en de wijn is ingeschonken geniet ik volop. Vroeger liep ik met mijn neus dicht geknepen op de markt langs de kaaskraam. En nu? Maak je me heel bij met een heerlijk kaasplankje en een bijpassende wijn. In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten, afspreken met vrienden, wandelen in het bos of het strand en naar festivals. Thuis op de bank zitten is eigenlijk niks voor mij. Tenzij het buiten koud is en ik met een kleedje op de bank een toffe Netflix serie kijk, dan lukt het mij prima.

Daarnaast ben ik ook een tikkeltje ongeduldig.

Wie is Myrna

De andere helft van VA Matchmakers. Gelukkig nog steeds getrouwd met Cor en moeder van Stacy, Tycho en Jacky. Met ons gezellige en drukke gezin wonen we in Venhuizen. Ik hou enorm van zon, sneeuw en gezelligheid. Het zal je niet verbazen dat ik dan ook graag ga skiën of naar de zon vertrek. De gezelligheid zoek ik graag op door met mijn gezin, vrienden, familie of alles tegelijk af te spreken of op stap te gaan. Ik ben gek op lekker eten, maar heb wel het liefst dat iemand anders het voor mij maakt.

Samen met Yv begin ik iedere week met personal training, daarnaast padel ik en loop ik hard. Nooit gedacht dat ik hard zou gaan lopen maar je moet wat als je zo van lekker eten houdt en je in je broek wil blijven passen.

Van organiseren krijg ik de meeste energie. Dat kan gelukkig op heel veel manieren zoals je op onze website al hebt kunnen lezen. Van de zichtbaarheid van onze klanten, naar een Wellness Workation tot een superleuke Kerstmarkt. Ik draai mijn hand er niet voor om.

Onze klanten delen hun ervaring

"1x vlot mijn wensen uitgelegd en alles werd beter en sneller opgepakt dan gehoopt!"

"De dames van VA zijn goed thuis in de marketing & communicatie (strategisch en praktisch), heel communicatief en ze werken stipt en secuur."

"Enthousiaste meiden die gehoor geven aan je wensen en zelf de lege vlakken kunnen invullen."

"Door te werken met VA Matchmakers houden wij meer tijd over om in onze projecten te stoppen."

"Ze zijn erg creatief en hebben verstand van zaken. Ik vind de samenwerking echt superleuk en krijg er gewoon weer extra zin van om op een leuke manier te blijven ondernemen."

"Open en duidelijke communicatie, denken met je mee en goed in het vertalen van ideeën en wensen naar iets concreets."

"Heerlijke enthousiaste dames! Denken mee, zijn creatief en flexibel. Deze samenwerking is een goede investering."

"Deze twee dames helpen mij met alles omtrent social media, flyers maken en ontwerpen, website updaten en opletten of alles wel goed staat op de website, Facebook en Instagram. Dit zorgt ervoor dat er een groot deel wordt overgenomen en waardoor ik weer andere zaken binnen het bedrijf op kan pakken."

"Ze hebben ons geholpen met de opmaak van ons e-book en met het 'lekker leesbaar’ maken van de info. Ook hebben ze feedback gegeven op de info op de site (laten zien hoe een klant kijkt) en op onze socials. Fijn, want zelf zie je sommige dingen gewoon niet."

"Een heerlijke stok achter de deur. Alles waar je zelf net geen tijd voor hebt pakken zij met ervaring voor je op. Ze denken met je mee en komen met creatieve ideeën."

"Ze doen hun uiterste best én zelfs nog een beetje meer. Ze hebben goede en verfrissende ideeën, waar ik en het bedrijf veel aan hebben."

"Ze helpen mij met het juiste zetje in de goede richting en ontlasten mij van werkzaamheden die wel nodig zijn in mijn bedrijf, maar waar ik niet goed in Had ik maar eerder dingen uit handen gegeven!"

"De lijnen zijn kort en beiden begrijpen wat wij nodig hebben. De teksten zijn mooi en aansprekend geschreven. Ook houden ze zich perfect aan afspraken qua timing."

"Een heerlijke stok achter de deur. Alles waar je zelf net geen tijd voor hebt pakken zij met ervaring voor je op. Ze denken met je mee en komen met creatieve ideeën."

Onze klanten delen hun ervaring

Kort samengevat

Werken met ons brengt twee enthousiaste dames die met creatieve verfrissende ideeën jouw stok achter de deur zijn en zaken uit handen nemen. Zodat jij weer extra zin krijgt om op een leuke manier te blijven ondernemen. Hoe we dat precies doen leggen we je graag uit tijdens een vrijblijvende kennismaking!

Leuke bijkomstigheid, privé en werk komt meer in balans. Vinden ze thuis ook leuk ;-).