Wij organiseren jouw bedrijfsfeest of personeelsuitje!

Jouw medewerkers, je kan niet zonder ze. Week in week uit wordt er hard gewerkt en mooie resultaten worden bereikt. Door al dat harde werken vergeten jullie weleens, waar wilden we ook alweer naar toe, wat speelt er allemaal nog meer?

Breng jouw medewerkers buiten het werk om eens op een informele manier samen. Daarmee geef je ze een herinnering om samen op terug te kijken, over te kletsen en om te lachen. Zo versterk je het saamhorigheidsgevoel en de teamgeest. En wat is nou betere reclame dan tevreden medewerkers oftewel jouw ambassadeurs? Een ambassadeur heeft namelijk geen commercieel belang en spreekt eerlijk en authentiek over jouw bedrijf. Dit schept vertrouwen bij (potentiële) klanten of medewerkers.

Events - VA Matchmakers

Bedrijfsfeesten en personeelsuitjes op maat

Superfijn tevreden medewerkers maar er zijn natuurlijk nog meer bijkomende voordelen aan het organiseren van een tof bedrijfsfeest of personeelsuitje:

Beleven werkt beter dan beloven

Draagt bij aan het behalen van doelen en ambities

Offline ipv online om persoonlijke contacten te creëren

Personeelsbehoud

Makkelijk aantrekken nieuw personeel

Denk jij bij een bedrijfsfeest aan groots en meeslepend? Dat kan maar hoeft niet. Bij elke gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een jubileum, opening, sinterklaasfeest enz., is iets passends te bedenken.

Magic Studio L&P - Background Remover (3)

Wat kost een bedrijfsfeest of wat kost een personeelsuitje?

Je voelt het misschien al aankomen, maar je maakt het zo gek als jezelf wil. Van een feest compleet met livemuziek en andere entertainment tot een toffe activiteit met als afsluiter een heerlijk diner.

We bespreken jouw wensen en budget om te zien wat daarbij past.