11
Kerstmarkt VA-Matchmakers

Kerstmarkt op maat

Gezellig versierde kraampjes gevuld met allemaal leuke en lekkere producten van lokale winkeliers. Warme chocolademelk, glühwein, Kerstmuziek speelt, gezellig bijkletsen met collega’s, met elkaar op de foto in de photobooth en zelf jouw Kerstpakket budget uitgeven bij lokale winkeliers. Dat klinkt als een Kerstmarkt.

Niet op zoek naar de onmogelijke Kerstpakket of het geregel van een Kerstborrel. Wel een unieke beleving voor jouw medewerkers. Dus vergeet dat standaard Kerstpakket. Laat jouw collega’s zelf hun Kerstpakket tijdens een Kerstmarkt bij elkaar shoppen bij de lokale winkeliers achter de Kerstkraampjes of wat doneren aan het door jullie gekozen goede doel.

Kerstmarkt VA-Matchmakers

De voordelen van een Kerstmarkt op maat

Ben of heb je een bedrijf en heb je tussen de 1 en 60 medewerkers? Dan kun jij je aanmelden voor onze Kerstmarkt op 12 december 2024.

Niet meer op zoek naar een Kerstpakket wat nooit voor iedereen goed is

Collega's bepalen helemaal zelf wat ze uitzoeken

Je ondersteunt lokale winkeliers

Duurzaam (geen verspilling van producten die iemand niet nodig had)

Voor ieder wat wils

Gezellige ongedwongen sfeer

Direct een combinatie met een bedrijfsfeest

Enige nadeel: de lat wordt hoog gelegd voor volgende jaren....

Wil je een Kerstmarkt voor bedrijven?

Ben of heb je een bedrijf en heb je tussen de 1 en 60 medewerkers? Wij organiseren ook een kerstmarkt voor jou!

De organisatie van de Kerstmarkt

Samen bepalen we de locatie van de Kerstmarkt. Bij jou op het bedrijf, op een locatie die jullie zelf in gedachten hebben of op één van de locaties die wij in ons netwerk hebben.

We bekijken wat de samenstelling van jouw personeelsbestand is zodat we weten wat het aanbod aan producten moet zijn en jij bepaalt wat het te besteden bedrag wordt per medewerker.

Verder nemen wij de volledige organisatie van de Kerstmarkt voor onze rekening. Van de save the date, sfeervolle aankleding, catering tot de afsluitende Kerstborrel met livemuziek of een dj, we regelen het allemaal.

316
321

De dag van de Kerstmarkt

En dan breekt de dag van de Kerstmarkt aan. De ene collega kent dit unieke concept misschien al de ander weet nog niet wat te verwachten. Er hangt een gezellige spanning en ze kunnen niet wachten tot het eindelijk zover is.

Dan openen de deuren zich en dompelen zij zich helemaal in Kerstsferen. Van onze Kerstelfjes ontvangen ze een shopper en een envelopje met onze eigen Jinglebiljetten en dan kan het Kerstshoppen beginnen!

Even bij elkaar in de shopper kijken, even kletsen tussendoor, toch nog even terug naar dat ene kraampje tot alle Jinglebiljetten uitgegeven zijn. Nog tijd genoeg voor een hapje, drankje en misschien zelfs wel een dansje.

Aan het einde allemaal met een grote glimlach en een Kerstpakket wat niet fout kon naar huis!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen

Wil je meer weten over een kerstmarkt op maat? Stel je vraag aan één van ons!

Stuur ons een mailtje via va@va-matchmakers.nl of stuur een appje naar
Myrna 06-52063443 of naar Yvonne 06-22207442.

Events - VA Matchmakers