5

(online) marketing

Je hebt glashelder in je hoofd hoe je wil dat potentiële klanten jouw bedrijf zouden moeten zien, maar in de praktijk blijkt dat lastiger naar buiten toe te communiceren. En dat terwijl die herkenbaarheid nou juist zo belangrijk is.

Als drukbezette ondernemer weet je soms niet waar je de tijd vandaan moet halen om online zichtbaar te zijn. Hierdoor stagneert de zichtbaarheid en daarmee de groei van jouw bedrijf.  Maar, je voelt hem al aankomen, daar hebben wij een oplossing voor!

Wij zijn gespecialiseerd in (online) marketing en staan organisatorisch lekker stevig in onze schoenen. Met die skills op zak zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt.  Zo houd jij je voortaan bezig met dat waar jij goed in bent!

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Door aan je online zichtbaarheid te werken, blijf je onder de aandacht bij jouw klanten. De kans dat ze aan jou denken als ze iets nodig hebben wordt daarmee groter. Potentiële klanten wil je waarde bieden waardoor ze bij jou komen als ze nodig hebben wat jij aanbiedt.

Templates voor gebruik op Social media

Content maken, schrijven en plannen voor Facebook, Instagram en LinkedIn

Adverteren op Facebook en Instagram

Hashtag onderzoek voor Instagram uitvoeren

De opmaak van verschillende communicatiemiddelen (e-book, flyer, poster, advertentie, uitnodiging, presentatie, visitekaartje, cadeaubonnen enz.)

Reels opmaken en inplannen

Een nieuwsbrief

Het redigeren van teksten

Teksten voor jouw website

Een plan voor strategische communicatie

Het voorbereiden van een presentatie

Ergens anders hulp bij nodig? Neem contact met ons op!

Tarieven

Hieronder een indicatie van de kosten. Wij maken vooraf altijd een inschatting van het aantal uren dat jij maandelijks nodig hebt.

Pakket

Voor het structureel uit besteden van werk.

Voorwaarden

  • Minimale periode is 6 maanden
  • Opzegtermijn is 1 maand
  • Bij bepaalde trajecten is een opstarttarief van toepassing, dit wordt vooraf besproken
  • Extra gemaakte uren worden meegenomen en kunnen tijdens vakantieperiode worden gecompenseerd
  • Maandelijkse facturering

Maatwerk

Iedere opdracht is anders en dat verdient soms maatwerk. Andere werkzaamheden zijn bespreekbaar en kunnen samengesteld worden zoals jij wenst. Bij events maken wij standaard een offerte op maat.

Los uurtarief

Heb je af en toe een klusje dat je wil uitbesteden? Dan is uurtje factuurtje de oplossing voor jou. Je huurt ons in voor de uren die je nodig hebt en na afronding van de opdracht ontvang je een factuur. Uurtarief: €65,00*

*Alle bovenstaande tarieven zijn excl. BTW en extra bijkomende kosten.