Wellness Workation Spanje

Zaterdag 18 november tot en met vrijdag 24 november 2023

Een week voor en aan jouw bedrijf werken in de zon en daarnaast fantastische activiteiten ondernemen.

Samen met jouw collega of alleen, even volledig de focus op jouw bedrijf. Geen afleiding van een rinkelende telefoon of collega’s aan jouw bureau. Eindelijk tijd om dat idee uit te werken waar je al tijden mee loopt, of om jouw to do list drastisch in te korten. Je bepaalt het helemaal zelf.

Naast het harde werken bieden wij jou de mogelijkheid om te ontspannen tijdens heerlijke activiteiten. In samenwerking met onze partner Villa Pureza hebben we een heerlijk programma ontwikkeld. Een programma waarin wellness, werken, complete ontspanning, leuke activiteiten en verse maaltijden verzorgd door een privé kok aan de prachtige kust met elkaar worden gecombineerd. Wil je in alle rust werken of juist de drukte opzoeken, in de luxe villa zijn verschillende plekken waar je de laptop kunt openklappen.

Wat kun je verwachten van de Wellness Workation?

Wellness Workstion in Marbella

Wat kun je gaan doen?
Iedere ochtend kun je de dag actief starten met een heerlijke wandeling om bij terugkomst in de villa gelijk aan te schuiven bij het ontbijt. Nadat je lekker productief aan het werk bent geweest en genoten hebt van een verse lunch zullen we in de (na)middag verschillende activiteiten organiseren. Denk aan een buggytour, yoga, een massage, suppen op de Middellandse Zee, Canyoning en een fietstour door de bruisende binnenstad van Malaga. Blijf je liever luieren op je ligbed? Dat mag natuurlijk ook, de keuze is helemaal aan jou.

 

Ontspanning en ontzorgen
Bij de Wellness Workation gaat het niet alleen om werken, maar ook echt om de wellness. Het team van Villa Pureza zal de groep volledig ontzorgen, laten genieten en ontspannen.
Dit doen ze door een combinatie van hun 24/7 service, goed en gezond eten, een luxe villa met zwembad en zeezicht en de volledige verzorging van A tot Z. De Wellness Workation gaat echt een unieke ervaring zijn.

Aanvullende informatie

Goed om te weten

De datum van de Welness Workation:
zaterdag 18 november t/m vrijdag 24 november 2023

 

  • De retourvlucht brengt je van Amsterdam naar Malaga en weer terug naar Amsterdam. Bij aankomst in Malaga staan de auto’s van Villa Pureza klaar om naar de villa te gaan en deze kunnen de hele week gebruikt worden. De chef-kok verzorgt de geweldige maaltijden, er is dagelijkse schoonmaak, wasservice en aan typische Spaans avondentertainment ontbreekt het ons niet.
  • De gehele Wellness Workation is te boeken voor een bedrag van €1.799,- pp. en volledig fiscaal aftrekbaar!
  • Alle activiteiten, de vlucht, het eten en drinken (exclusief alcohol), de huurauto’s zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Er is plek voor 10 harde werkers die ook aan ontspanning toe zijn. Je hebt een gedeelde slaapkamer, met losse bedden. Een eigen slaapkamer is mogelijk, hiervoor betaal je € 450,- extra.
VA-Matchmakers - Wellness Workation Spanje

Ga je mee?

Ga gezellig met ons mee op Wellness Workation en beleef een heerlijke week in Spanje.

Kun je in november niet mee? Goed nieuws! We hebben al nieuwe data ingepland voor 2024.
Namelijk 1 t/m 7 juni & 12 t/m 18 oktober, dus meld je snel aan!

Voor meer informatie mag je ons altijd bellen, appen of mailen.

Veelgestelde vragen