VA Matchmakers winactie

VA Matchmakers bestaat 1 jaar! 

Confetti, slingers, taart, cadeautjes en champagne, alles erop en eraan. Ons bedrijf bestaat vandaag 1 jaar en wat zijn wij ontzettend trots. 

32 klanten in het eerste jaar

We hebben zoveel fijne klanten ontmoet, mooie dingen gemaakt, veel geleerd, genoten van het ondernemen, toffe samenwerkingen opgezet en nog zoveel meer.  

Maar natuurlijk is het niet alleen maar feest geweest. We hebben enorm hard gewerkt voor waar we nu staan! Geïnvesteerd in opleidingen, netwerken, slapeloze nachten en heel veel uren gewerkt ook in het weekend en ‘s avonds. 

VA Matchmakers als Sparringpartner

Gelukkig hebben wij elkaar. Het is echt fijn om iedere dag een sparringpartner te hebben. 

Samen kunnen we goed knopen doorhakken, beslissingen nemen, brainstormen, processen aanpassen, lastige vraagstukken oplossen en administratieve rompslomp wegwerken.  

Voor onszelf is dat fijn, maar ook voor onze klanten. 

Onwijs trots

We hebben geen seconde spijt van ons avontuur en zijn vooral heel trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. Op naar een mooi nieuw jaar met elkaar en jullie.  

Maar eerst deze feestelijke maand, die willen wij heel graag met jullie vieren. Want zonder onze klanten is er ook geen VA Matchmakers.  

Verrassing en winactie

Uiteraard is het nog een verrassing, maar alle klanten waar we afgelopen jaar voor en mee hebben gewerkt ontvangen van ons iets leuks.  

Op onze socials komt er een leuke actie waarbij je een kerstpakket kan winnen. Dus hou onze socials in de gaten en doe mee.  

Wees er snel bij

Wil jij ook graag met ons samenwerken? Deze maand hebben we nog ruimte voor 1 nieuwe klant. Dus meld je snel en uiteraard ontvang je dan van ons ook een verassing.  

Tot snel. 

Liefs Myrna en Yvonne