Wellness Workation

Wellness Workation

VA Matchmakers organiseert een Wellness Workation 

Wat wij zo gaaf vinden aan ondernemen. Je kunt dingen doen die je leuk vindt, en dat doen we ;-). 

Anderhalf jaar geleden zijn wij in Marbella geweest voor een Sport Wellness week in een luxe villa. Deze reis met 10 onbekenden was zo’n enorm gave ervaring dat we al een tijd met het idee speelden om dit zelf te gaan organiseren. Maar dan als Wellness Workation, de ideale combinatie tussen werken en vakantie vieren. 

Wie wil dat nou niet? 

Een weekje heerlijk in de zon werken en daarnaast fantastische activiteiten ondernemen. Het kan nu. Wij hebben in samenwerking met onze partner Villa Pureza een uniek programma ontwikkeld. Een programma waarin wellness, werken, complete ontspanning en heerlijk eten verzorgd door een privé kok aan de prachtige kust wordt gecombineerd. Wil je in alle rust werken of juist de drukte opzoeken, in de luxe villa zijn verschillende plekken waar je de laptop kunt openklappen. 

Wat gaan we nog meer doen? 

Iedere ochtend kun je de dag actief starten met een heerlijke wandeling waarna je zo kunt aanschuiven bij het ontbijt. Nadat je lekker productief aan het werk bent geweest en geluncht hebt zullen we in de (na)middag verschillende activiteiten organiseren. Denk aan een buggy of boottour, yoga, een massage, suppen op de Middellandse Zee, Canyoning en een fietstour door de bruisende binnenstad van Malaga.  

Blijf je liever luieren op je ligbed? Dat mag natuurlijk ook, de keuze is helemaal aan jou. 

Ontspanning en ontzorgen

Bij de Wellness Workation gaat het niet alleen om werken, maar ook echt om de wellness. Het team van Villa Pureza zal de groep volledig ontzorgen, laten genieten en ontspannen.  
Dit doen ze door een combinatie van hun 24/7 service, goed en gezond eten, een luxe villa met zwembad en zeezicht en de volledige verzorging van A tot Z. De Wellness Workation gaat echt een unieke ervaring zijn. 

Goed om te weten 

De datum van de Wellness Workation is van zaterdag 18 november tot en met vrijdag 24 november.

De retourvlucht brengt je naar Malaga en weer naar Amsterdam. Bij aankomst in Malaga staan de auto’s van Villa Pureza klaar om naar de villa te gaan en deze kunnen de hele week gebruikt worden. De chef –kok verzorgt de geweldige maaltijden, er is dagelijkse schoonmaak, wasservice en het typische Spaanse avondentertainment ontbreekt niet. 

De gehele Wellness Workation is te boeken voor een bedrag van €1.599,- pp.
EN volledig fiscaal aftrekbaar (ook handig voor jouw werkgever om te weten)! 

Alle activiteiten, de vlucht, het eten en drinken (exclusief alcohol), de huurauto’s zijn bij de prijs inbegrepen. 

Er is plek voor 10 harde werkers die ook aan ontspanning toe zijn. Je hebt een gedeelde slaapkamer, met losse bedden. Een eigen slaapkamer is mogelijk, hiervoor betaal je € 300,- extra. 

Programma Workation

Ben je benieuwd hoe jij werkdag er uit kan zien?

06:30 uur Early morning hike en 1 keer Yoga (voor de liefhebber)

07:30 uur Heerlijk vers ontbijt

08:00 uur Werken

12:00 uur De lunch staat klaar

14:30 Onderweg naar een afwisselende activiteit: Canyoning, Hiken Pueblo en rondleiding, Boot of buggytour, Fietstour door Malaga en een middag vrij (de activiteiten zijn niet verplicht, je mag ook bij de villa blijven of zelf met de huurauto op pad)

19:45 uur Fantastisch diner.

Ga je mee? 

Ga gezellig met ons mee op Wellness Workation en beleef een heerlijke week in Spanje. 
Voor meer informatie mag je ons altijd bellen 06 22 20 74 42, appen of mailen.  

Liefs Myrna en Yvonne