Afbeelding bij blog (2)-min (1)

VA Matchmakers is jarig  

1 november 2021 vol enthousiasme en lichtelijk gespannen onderweg naar Alkmaar. We hebben een afspraak bij de Kamer van Koophandel. Op dat moment zijn we al een klein jaar bezig met alle voorbereidingen, voor zover we wisten wat alle in zou houden. Heel leuk, best wel intensief en ook nog wat vaag. Vooral nog geen idee hoe een werkdag er voor ons uit zou kunnen zien.  

Stilstaan bij de toffe dingen 

In sneltreinvaart zijn we nu ineens 2 jaar verder. De tijd ging altijd al snel maar hij lijkt alleen maar sneller te gaan. Voor we het weten is het alweer vrijdag. Veel te weinig staan we stil bij de toffe dingen die we doen. Misschien een opdracht aan onszelf als we over 2 weken in Spanje zitten voor onze Wellness Workation?  

Vertrouwen 

We hebben in die 2 jaar een onwijs leuk klantenbestand opgebouwd. Waar de één er al vanaf het begin bij is, geldt voor de ander dat we korte projecten met elkaar oppakken. Geen van onze klanten hadden we willen missen. Overal leren we van of hebben we van geleerd. Elke keer ervaren we het weer als heel bijzonder wanneer een klant ons het vertrouwen geeft om voor ze aan de slag te gaan. 

Samen zijn we VA Matchmakers

Als we nieuwe mensen spreken krijgen we altijd wel een vraag over waarom samen of hoe is het om samen een bedrijf te hebben. Laten we vooropstellen dat het voor ons de beste beslissing ooit is geweest. We zijn het natuurlijk weleens niet met elkaar eens, maar we delen de trots en passie voor ons bedrijf. Blijven praten met elkaar en vertrouwen blindelings op elkaar. En we hebben vooral heeeel veel plezier met elkaar. Samen de mooie en minder mooie momenten delen, elkaars kracht benutten en zwakke punten samen opvangen. Samen werkt voor ons! Better Together.

Wensen en doelen 

Jeetje we hebben nog zoveel wensen, ideeën en doelen. Nog een opdracht aan onszelf ????. Zorgen dat we daar structuur in aanbrengen om er mee aan de slag te kunnen. Alle gekheid bij elkaar, dat is natuurlijk het leuke van ondernemen. Je bepaalt lekker zelf wat je doet en waar je mee aan de slag gaat. Voorlopig hoeven we ons in ieder geval nog niet te vervelen.  

Waardering 

En ja, wij houden ervan als iemand zijn waardering naar klanten, medewerkers of relaties uitspreekt. We vinden dan ook dat de vraag niet zou moeten zijn, zullen we dat doen? Nee de vraag zou moeten zijn wanneer doen we dat?! Wij doen dat wanneer wij dat leuk vinden en dat is dit keer met onze verjaardag ????. Dus deze maand ontvangen onze klanten en relaties een blijk van waardering. 

Op naar het derde jaar. 

Liefs Myrna en Yvonne

VA Matchmakers