Workation

Ontdek onze vernieuwde Wellness Workation 

Gun jezelf een onvergetelijke ervaring waarbij ontspanning, avontuur en persoonlijke groei samenkomen in onze all inclusive Wellness Workation.  

Na onze eerste onvergetelijke Wellness Workation ervaring in november hebben we naar jullie feedback geluisterd. Nieuwsgierig wat we hebben verbeterd? Je leest het in deze blog!  

Nieuwe Datum, Nieuwe Bestemming 

Bereid je voor op een prachtig nazomeravontuur want we gaan van zaterdag 28 september tot en met woensdag 2 oktober.  

En dat is nog niet alles. Onze nieuwe locatie is een luxe bergvilla met zwembad gelegen nabij Nerja, met adembenemend uitzicht op de Sierra de Tejede en de Middellandse Zee. Een omgeving die perfect is voor zowel ontspanning als avontuur. Bekijk hier de villa.

Voor wie is de Wellness Workation 

Wij nemen graag de sportieve ondernemer of werknemer mee die het liefst actief aan de dag begint en het leuk vindt om gave activiteiten te ondernemen. 

Een Vernieuwd Programma 

Nadat je lekker productief aan het werk bent geweest en we uitgebreid geluncht hebben gaan we in de (na)middag met elkaar op stap. En weekend is weekend… 

Ons programma is volledig vernieuwd en perfect in balans gebracht. Van avontuurlijke activiteiten zoals snorkelen met een scooter submarino, Canyoning en prachtige wandelingen in de natuur en bezoeken aan pittoreske dorpjes zoals Frigiliana en het strand. Ook kun je de dag sportief beginnen met personal training. Er is voor elk wat wils.  

Verder hebben we ons best gedaan om een programma samen te stellen waarbij je de perfecte balans vindt tussen werk, sport en plezier. Met als kers op de taart, een kok die iedere dag gezonde en heerlijke maaltijden bereidt.  

Betaalbaar Luxe 

We hebben geweldig nieuws, onze prijs is aangepast en helemaal in jouw voordeel! Voor slechts €1399,- geniet je 5 dagen van een all-inclusive ervaring, inclusief vlucht, activiteiten, transfer, huurauto en alle maaltijden. Een ongeëvenaarde waarde voor een ervaring die je voor altijd bij zal blijven. En als ondernemer ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Een eigen slaapkamer is ook mogelijk, hiervoor betaal je € 400,- extra. 

Werken aan jouw bedrijf 

Deze dagen is het tijd voor jouw bedrijf. Je kunt eindelijk aan de slag met je to do lijst of dat ene leuke plan uitwerken. Je hebt de tijd om na te denken over jouw bedrijf en de stappen die je wilt zetten concreet maken. Tijdens de Wellness Workation ontmoet je andere collega -ondernemers om mee te sparren en om te leren van elkaar. 

Wees Snel! 

Met slechts 8 plekken beschikbaar, willen we jou de kans geven om deze onvergetelijke ervaring niet te missen. Gun jezelf dit cadeau en maak herinneringen. Het is tijd voor JOU! 

Ben jij er klaar voor? 

Ben je klaar om jezelf te trakteren op een Wellness Workation die je nooit zult vergeten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. We kunnen niet wachten om deze reis met jou te maken! 

Liefs Myrna en Yvonne 

Lees hier onze ervaring van onze Wellness Workation in 2023.