Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje voor het behoud van personeel 

Een bedrijfsuitje, gezellig en een absolute aanrader om de werksfeer leuk te houden of te verbeteren. Een opdracht volbrengen, lekker creatief bezig zijn, dansen, op pad gaan of op één locatie blijven, als je maar plezier hebt met elkaar. Je leert elkaar beter en op een andere manier kennen, je deelt een leuke ervaring met elkaar.  En dat verbindt. 

Nog niet overtuigd? 3 redenen om een te gek bedrijfsuitje te organiseren 

1. Team Building en samenwerking 

We zeiden het hierboven al, bedrijfsuitjes zijn een uitstekende gelegenheid voor teambuilding en het versterken van de band tussen collega’s. Door samen leuke activiteiten te ondernemen, leren collega’s elkaar op een andere manier kennen en ontstaat er een hechter teamgevoel. Dit doet ook de samenwerking op de werkvloer goed. 

2. Waardering en motivatie 

Jouw collega’s of medewerkers trakteren op iets leuks is de manier om jouw waardering te laten blijken. Daar komt bij dat medewerkers die zich gewaardeerd voelen over het algemeen een betere gezondheid en een beter welzijn hebben. Oftewel minder stress en ziekteverzuim. 

3. Verhoging van het werkplezier 

Het werk moet gedaan worden, maar als je dit af kan wisselen met leuke dingen doen ontstaat er een fijne werkomgeving. En laat een bedrijfsuitje nou net zorgen voor die afwisseling en dat plezier buiten de werkomgeving. Je bent een aantrekkelijke werkgever waar mensen graag willen werken. 

Creatieve ideeën voor elk budget 

Of je nu een groot of klein budget hebt, een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren kan op vele manieren. Wij organiseren het uitje wat past bij jouw financiële mogelijkheden. 

Klaar voor een feestje? 
Kort samengevat het organiseren van een personeelsuitje is niet alleen leuk, maar ook nog eens top voor het bevorderen van een positieve werksfeer. Dus ben je wel in voor een feestje? Wij organiseren voor jou een uniek bedrijfsuitje op maat en creëren daarmee een onvergetelijke ervaring voor jouw team. 

Liefs Myrna en Yvonne 

Ps. 

Wil je nog meer tips over het koesteren en behouden van personeel? Lees dan ook onze blog: Personeel koesteren, 5 geweldige tips voor behoud.