Werken met een VA en op vakantie

Vakantie en samenwerken met een VA

Myrna en ik zijn allebei dol op wintersport. Heerlijk genieten in de sneeuw met onze gezinnen. Dit doen we al jaren en willen we ook graag zo lang mogelijk blijven doen. In maart zijn wij allebei richting Oostenrijk geweest.  

Bereikbaar voor de klant

Natuurlijk willen wij dat het werk voor onze klanten gewoon doorloopt. Daarom stemmen wij onze vakanties met elkaar af, zo blijven we altijd bereikbaar voor onze klanten. Zo hebben we dit nu ook al afgestemd voor de zomervakantie. Wel zo handig voor onze klanten. 

Maar het voordeel van Virtueel Assistent zijn is natuurlijk ook dat je locatie onafhankelijk kunt werken. Maak je niet druk, dit jaar hebben we onze laptops netjes thuisgelaten en heerlijk genoten van onze vakantie. 

Communicatie

Wat ook ideaal is aan ons beroep? Door goede communicatie met onze klant kunnen we soms ook vooruit werken. Vaak hebben we de strategie voor de aankomende maanden al met elkaar besproken.  

Genieten tijdens vakantie

Ben jij de afgelopen periode ook op vakantie geweest en liepen de werkzaamheden voor je bedrijf lekker door? Of had je tijdens de vakantie toch nog vaak je telefoon in je hand? Misschien kunnen wij je de volgende keer ondersteunen, zodat je ook meer rust hebt op vakantie. Voor je het weet is het alweer zomervakantie. 

Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij nemen graag tijdelijk of structureel een aantal werkzaamheden over? Dit is al mogelijk vanaf een aantal uur per maand of week. 

Liefs Myrna & Yvonne