_Brand-Nieuw VA Matchmakers (497 x 373 px) (584 x 390 mm)-min

Pilot Brand Nieuw

Hoe leuk is het als je door je werk nieuwe mensen leert kennen, en dat ook nog eens superleuk klikt. Daar krijgen wij dus energie van. 

Eigen ervaring website

Toen we begonnen met de plannen voor VA Matchmakers dachten we dat we zelf wel een website in elkaar konden zetten. Na 5 minuten van het eerste instructiefilmpje gezien te hebben keken we elkaar en besloten we dit gaan wij zeker niet zelf doen. Zo kwam Renate van 20Twintig op ons pad. Echt een expert in haar vak en ook nog eens heerlijk om mee te lachen en te werken.  

Beeldbank

Gaandeweg kwamen we er ook achter dat ondernemers vaak geen goede foto’s van zichzelf, het bedrijf en het product dat zij aanbieden hebben. Aangezien wij zelf graag de touwtjes in handen houden gingen we opzoek naar een fotograaf die ‘onze’ ondernemers van een mooie beeldbank kon voorzien. Zo kwam Inge van Inge Korver fotografie bij ons in beeld. Prachtige foto’s maakt ze en heerlijk nuchter, perfect voor ‘onze’ Westfriese ondernemers.  

Krachten bundelen

En zo werd er een nieuw idee geboren. Wij hebben onze krachten gebundeld voor startende ondernemers en ondernemers die toe zijn aan een re-branding.  

Startende ondernemers opgelet

In 3 maanden klaar voor de start met het Brand-nieuw pakket! 

Je loopt al tijden met een fantastisch idee en daarom ga je voor jezelf beginnen. Nu wil je vooral met jouw idee aan het werk gaan, maar hoe laat je jouw potentiële klanten zien wat je doet? Zodat jouw idee geen idee blijft maar een doorslaand succes wordt. 

Wij zoeken jou! Jij met jouw idee aan het werk en ondertussen zorgen wij ervoor dat je een vliegende start maakt. Wij zijn 4 enthousiaste ondernemers en weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jij je met een herkenbare huisstijl, zakelijke foto’s die bij jou passen, een website die glashelder jouw verhaal verteld en structurele aanwezigheid op Social Media, onderscheid van andere ondernemers.   

Daarom hebben wij het “Brand-nieuw pakket” voor jou! 

Inhoud “Brand Nieuw pakket “

·      Branding traject voor een persoonlijke huisstijl 

·      Logo 

·      Complete website 

·      Brandingfotoshoot van 2 uur met 50 foto’s 

·      Social Media Templates voor Facebook en Instagram 

·      Social Media Highlights templates 

·      Hashtagonderzoek 

·      Goed gevulde Instagram BIO 

·      Social Media contentplanner 

·      2 strategiesessies met inspiratie voor 3 maanden content 

·      Optimaliseren LinkedInprofiel 

Totaal €3297,00 *  

Voor de 2 snelste beslissers nu voor €2999,00* en daar komen onderstaande te gekke bonussen twv €380,- nog gratis bij: 

·      6 maanden onderhoud van de website twv €210,- 

·      Brandingshoot half uur langer met 12 extra foto’s twv €60,- 

·      1 maand extra content schrijven, of extra templates, of gebruik inhaakkalender rest van het jaar twv €110,- 

Ben je klaar voor de perfecte start?

Neem dan snel contact met ons op om één van de 2 plekjes te bemachtigen en de gratis bonussen te ontvangen. Heb je nog vragen? Stel ze ons gerust.