Events - VA Matchmakers

Blijf jij investeren in jezelf met opleidingen?

Als Virtueel Assistent is het cruciaal om voortdurend je vaardigheden en kennis uit te breiden. Voorafgaand aan de start van ons bedrijf hebben we daarom een aantal waardevolle opleidingen gevolgd die onze kennis en professionaliteit hebben vergroot en ons in staat hebben gesteld om onze klanten nog beter van dienst te zijn.  

In deze blog vertellen wij welke opleidingen wij hebben gevolgd en hoe deze opleidingen hebben bijgedragen aan ons succes. 

Start succesvol als High Level VA bij de VA Business Academy. 

Met deze opleiding ga je aan de slag met alle onderdelen om een goed bedrijfsfundament neer te zetten. Om vervolgens succesvol te starten als Virtueel Assistent. Tijdens deze opleiding ga je onder andere aan de slag met je aanbod, doelgroep en leer je allerlei tools kennen die onmisbaar zijn als Virtueel Assistent. Je gaat direct aan de slag met marktonderzoek. Zo komt het vaak voor dat je tijdens de opleiding al aan het werk gaat voor je eerste klant.  

Door alle handvatten die je krijgt is de opleiding ons enorm goed bevallen en is het een echte aanrader. Mocht je zelf de opleiding willen volgen of er meer over willen weten kun je ons altijd even een berichtje sturen. 

Hier kun je nog veel meer over de opleiding lezen. 

Branding & Design School bij Carola Beleeft 

Met deze opleiding hebben wij geleerd om de tool Canva optimaal te kunnen gebruiken voor onszelf, maar ook voor onze klanten. Wij gebruiken Canva dagelijks. Je ontwerpt er van alles in denk aan: logo, flyers, banner, posters, cv, uitnodigingen, visitekaartjes, social media berichten, filmpjes opmaken, presentaties, ebook, werkboeken etc.  

Deze opleiding was dankzij de fijne begeleiding van Carola de investering meer dan waard. 

Lijkt dit je ook leuk, neem eens een kijkje op haar website.

Succesvol adverteren op Instagram en Facebook bij Birgit Luijk 

Alle ins en outs leren over het adverteren op Facebook en Instagram? Dan is dit echt een super interessante en ook technische cursus. Bij het adverteren komt zoveel kijken en als je de trucjes goed kunt toepassen gaan de advertenties echt voor je werken. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Michelle Schouten voor onze klanten die graag willen adverteren op Social Media. Op de achtergrond weten wij er nu heel veel van, maar het zijn niet de werkzaamheden die bij ons passen. Birgit Luijk biedt deze cursus inmiddels niet meer aan. 

Pinterest als een Pro bij Pincreative 

Ook dit was een hele interessante en goede opleiding om te volgen. Pinterest werkt als een zoekmachine en pins blijven veel langer zichtbaar dan een social media bericht. Uiteindelijk hebben we deze kennis nog niet in praktijk gebracht, omdat we nog geen klanten hadden waarvoor Pinterest een interessant medium is. Maar de kennis van de theorie hebben we in huis en zouden we graag in de praktijk brengen. Dus mocht je interesse hebben om deze cursus te volgen of ons hiervoor in te schakelen. We helpen je graag. 

En als je er zelf mee aan de slag wilt? Dit is een link voor de complete opleiding.

Business Coaching bij Be The Change Martin Verweij 

Om samen je bedrijf op te starten is het heel belangrijk om goed na te denken over je aanbod, de samenwerking, de samenwerkingsvorm, de verdeling van de werkzaamheden enzovoorts. Om deze reden hebben wij vanaf de start van ons bedrijf Martin aan onze zijde gehad als Business Coach. Martin stuurde ons in het gehele proces en wist de juiste vragen te stellen. Echt een aanrader als startende ondernemer, maar uiteraard ook als je verder wil groeien.  

Instagram Reels cursus bij Modern Story 

Aangezien wij voor veel van onze klanten Social Media verzorgen zijn reels daarbij niet meer weg te denken. Om je bereik en zichtbaarheid op Instagram te vergroten is het een must om ook aan de slag te gaan met reels. Reels zijn langer zichtbaar dan stories en je kunt er een nieuwe doelgroep mee bereiken. Door middel van deze cursus weten we precies hoe je reels het beste zakelijk kunt inzetten.  

Ervaring

Naast deze opleidingen hadden wij allebei ruime werkervaring opgedaan in onze loondienst tijd. Myrna als medewerker Marketing en Communicatie en Yvonne als Teamleider en Projectleider. 

Het volgen van al deze verschillende opleidingen heeft onze ontwikkeling als Virtueel Assistent een enorme boost gegeven. Het heeft ons niet alleen geholpen om onze kennis en vaardigheden uit te breiden, maar ook het vertrouwen en de expertise op te bouwen die nodig zijn om onze klanten effectief te ondersteunen.  

Als Virtueel Assistent is het belangrijk om voortdurend te investeren in jezelf en onze vaardigheden bij te werken om relevant en concurrerend te blijven in de digitale wereld. 

Daarnaast bezoeken wij regelmatig netwerkevenementen en gaan we in september naar het VA -congres waar ook de laatste trends en updates worden gedeeld.

Werkzaamheden uitbesteden

Wil je graag bepaalde werkzaamheden uitbesteden? Neem dan eens contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Liefs Myrna & Yvonne