Vakantieplanning

Is jouw vakantieplanning al rond?

De vakantieplanning, stress gegarandeerd!  

Medewerkers willen (tegelijk) vakantie, je wil zelf eigenlijk ook wel even weg met het gezin maar het werk loopt door. Er zijn maar weinig bedrijven waar in de vakantieperiode echt helemaal niks gebeurd. Zelfs steeds meer bouwbedrijven houden niet meer vast aan de bouwvak. Maar hoe zorg je ervoor dat ook jij met een gerust hart op vakantie kan?  

Sommige werkzaamheden plan je vooruit, je brengt klanten op de hoogte dat een antwoord na een bepaalde datum komt, maar er blijven zaken die nou eenmaal altijd doorlopen. Gevolg, laptop mee op vakantie en een telefoon die (te) veel gaat.  

Hoe lekker zou het zijn als je redelijk ongestoord van jouw vakantie kan genieten, omdat je weet dat op het bedrijf de noodzakelijke dingen doorlopen?  

Heerlijk genieten van je vakantie gezelschap en de omgeving, even helemaal tot rust komen.  

Lees dan vooral verder! 

Afgelopen jaar hebben wij verschillende ondernemers redelijk ongestoord laten genieten van een welverdiende vakantie! Van tevoren hebben we met elkaar in kaart gebracht, met welke werkzaamheden gaan we alvast vooruit werken en welke moeten echt doorlopen tijdens de vakantie. 

Zo hebben we verschillende werkzaamheden opgepakt: 

 • Mailbox bijhouden en klaarmaken van bestellingen voor een webshop 
 • Klantenservice en afhandeling klachten via de mail 
 • Projectcoördinator tijdens een aantal evenementen 
 • Social Media beheer 
 • Nieuwsbrieven opstellen 
 • Uitzoeken van uitjes, restaurants voor tijdens je zomervakantie 

Ervaring van de klant:  

Superfijn dat er nog getalenteerde mensen te vinden zijn welke verwachtingen en wensen over treffen. 1x vlot mijn wensen uitgelegd en alles werd beter en sneller opgepakt dan gehoopt! Hartelijk dank voor de ondersteuning van de support! Wat mij betreft zeker tot een de volgende keer. ???????? 

Vrijblijvend kennismaken 

Ben jij de afgelopen periode op vakantie geweest en liepen de werkzaamheden voor jouw bedrijf lekker door? Of had je tijdens de vakantie toch nog vaak je telefoon in je hand? 

Dat kan dus anders. Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor je het weet staat er alweer een vakantie voor de deur …  

Zelf lekker op vakantie

Werk uit handen nemen is al mogelijk vanaf een aantal uur per maand of week. Het hele jaar door zijn er vakantie waarbij wij ondersteunen. Neem wel op tijd contact op, want uiteraard gaan we zelf ook op vakantie.

Liefs Myrna & Yvonne 

* Tips om vooruit te werken en drukte tijdens pieken te voorkomen: 

 • Plan bijvoorbeeld alvast je social media berichten voor anderhalve maand in. 
 • Maak alvast een aantal nieuwsbrieven die je kunt gebruiken. 
 • Schrijf alvast een paar LinkedIn berichten. 
 • Maak een lijst met welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en prioriteit hebben, en misschien kun je wel een aantal taken hiervan uitbesteden. 
 • Regel nu alvast je relatiegeschenken en kerstpakketten als je het in de winter druk hebt.