Kerstmarkt -min

VA Matchmakers organiseert weer een Wellness Workation 

Als ondernemer kun je dingen doen die je leuk vindt, en dat doen we ;-). Toen we ons beeld van ondernemen in moodboards moesten samenvatten stonden er al mooie plaatjes van werken in het buitenland bij. Het idee om locatie onafhankelijk te werken was geboren. Afgelopen november zijn we voor het eerst met een geweldige groep ondernemende vrouwen naar Spanje geweest en dit smaakt naar meer, dus we gaan weer! 

We hebben genoten maar ook geleerd. Met deze lessen op zak zijn we aan de slag gegaan waardoor werken en vakantie vieren tijdens onze Wellness Workation ‘best of both worlds’ is geworden! 

Wie wil dat nou niet?

Werken en genieten is waar het een week lang om draait voor de sportieve werkende moeder. Door de drukke combinatie van werk en gezin schiet tijd voor jezelf er regelmatig bij in. Van taxichauffeur naar privé kok tot politieagent en professioneel wasserette, we kennen het allemaal als moeder zijnde. Daarom is het nu tijd voor jou!  

Geen rinkelende telefoon, geen roepende kinderen, geen wasjes draaien, niet na hoeven denken over wat je nu weer moet koken of wie waarnaartoe moet. Gewoon ontspannen, doorslapen en opladen. Eindelijk tijd voor jezelf. Om dat idee uit te werken waar je al tijden mee loopt, om jouw to do list drastisch in te korten, of om doormiddel van coaching jouw eigen wensen helder te krijgen. Je bepaalt het helemaal zelf. 

Naast tijd voor jezelf heb je de mogelijkheid om te ontspannen tijdens heerlijke activiteiten. In samenwerking met onze partner Villa Pureza hebben we een heerlijk sportief programma ontwikkeld. Een programma waarin wellness, werken, complete ontspanning, leuke activiteiten en verse maaltijden verzorgd door een privé kok aan de prachtige kust met elkaar worden gecombineerd. Wil je in alle rust werken of juist de drukte opzoeken, in de luxe villa met 2 zwembaden zijn verschillende plekken waar je de laptop kunt openklappen. 

Wat gaan we nog meer doen? 

De Wellness Workation is voor de sportieve ondernemer of werknemer die graag actief aan de dag begint en het leuk vindt om gave activiteiten te ondernemen.  

Iedere ochtend begin je de dag met een verse smoothie om vervolgens actief en gezond een heerlijke hike te doen, een uur personal training te krijgen of een yogales te volgen. Gevolgd door een uitgebreid ontbijt.  

Nadat je lekker productief aan het werk bent geweest en we uitgebreid geluncht hebben gaan we in de (na)middag verschillende activiteiten ondernemen. Denk daarbij aan een buggy of boottour, een massage, suppen op de Middellandse Zee, Canyoning en een fietstour door de bruisende binnenstad van Malaga.  

Blijf je liever luieren rondom de villa? Dat mag natuurlijk ook, de keuze is helemaal aan jou.  

Werken aan jouw bedrijf 

Remote werken is heerlijk, maar niet voor iedereen mogelijk. Toch is de Wellness Workation ook dan perfect voor jou. Je ontmoet andere collega-ondernemers om mee te sparren en om te leren van elkaar. Daarnaast wordt er 2 maal een groep coaching verzorgd door Germaine van Identity Coaching. Je hebt de tijd om na te denken over jouw bedrijf en de stappen die je wil zetten concreet te maken.  

Ontspanning en ontzorgen 

Bij de Wellness Workation gaat het naast werken ook echt om wellness . Het team van Villa Pureza staat klaar om je volledig te ontzorgen, te laten genieten en te laten ontspannen.  
Dit doen ze met de perfecte combinatie van goed en gezond eten, een prachtige luxe villa met zwembad en zeezicht en volledige verzorging van A tot Z. De Wellness Workation is echt een unieke ervaring.  

Goed om te weten

De datum van de Wellness Workation: 

Zaterdag 1 juni t/m vrijdag 7 juni 2024 

Zaterdag 12 t/m 18 oktober 
 

De retourvlucht brengt je naar Malaga en weer terug naar Amsterdam. Bij aankomst in Malaga staan de auto’s van Villa Pureza klaar om naar de villa te gaan en deze kunnen de hele week gebruikt worden. De chef –kok verzorgt de geweldige maaltijden, er is dagelijkse schoonmaak, was service en het typische Spaanse avondentertainment ontbreekt niet. 

De gehele Wellness Workation is te boeken voor een bedrag van €1.899,- pp. en fiscaal aftrekbaar. 

Alle activiteiten, de vlucht, het eten en drinken (exclusief alcohol), de huurauto’s zijn bij de prijs inbegrepen. 

Er is plek voor 10 harde werkers die ook aan ontspanning toe zijn. Je hebt een gedeelde slaapkamer, met losse bedden. Een eigen slaapkamer is mogelijk, hiervoor betaal je € 450,- extra. 

Ga je mee?

Ga gezellig met ons mee op Wellness Workation en beleef een heerlijke week in Spanje. Geloof ons, hierna wil je niets anders meer. 
Wees gewaarschuwd, er wordt zo goed voor ons gezorgd dat je na een week spontaan last van heimwee krijgt. 

Meld je hier aan

VA Matchmakers Wellness Workation, The Best of Both Worlds. 
Voor meer informatie mag je ons altijd bellen, appen of mailen.  

Liefs Myrna en Yvonne