Kerstmarkt voor bedrijven

Een unieke kerstmarkt voor jouw bedrijf

Wanneer doe je het goed? 

In de waan van de dag gebeurt het zomaar dat je vergeet de waardering voor jouw medewerkers te laten blijken. Je zegt het misschien wel maar af en toe een presentje of uitje zorgt ervoor dat jouw waardering beter opgepikt wordt. Maar wanneer doe je het nou goed? Heb je met zorg een pakketje samengesteld, is er altijd wel wat op aan te merken. Met als gevolg dat er zelfs dingen ongebruikt in de prullenbak belanden. En dan wil je van het uitdelen ook nog wat gezelligs maken, moet de één op tijd sporten, de ander wil z’n kinderen op tijd ophalen en weer de volgende is gluten intolerant.  

Kortom je wil wel overal rekening mee houden maar dat blijkt onmogelijk! 

Precies wat onze Kerstmarkt klanten ervaarden tot ze eind vorig jaar samen met hun medewerkers de Kerstmarkt beleefden. Hoe dat in zijn werk gaat en wat je de wachten staat vertellen we je graag! 

Locatie van de unieke kerstmarkt

Samen kiezen we een locatie waar de Kerstmarkt gehouden wordt. Dit kan bij jou op het bedrijf zelf zijn maar we kunnen ook een andere toffe locatie zoeken.  

De Kerstmarkt wordt gevuld met plusminus 10 lokale winkeliers. Denk aan een boekhandel, slijterij, drogist, delicatessenwinkel, woonaccessoires, bakkerij, juwelier etc. In samenspraak zorgen we voor een goede mix van lokale ondernemers. Hiermee steun je de middenstand en creëer je een unieke en lokale sfeer tijdens de Kerstmarkt. 

Bedrijfsfeest en Kerstpakket in 1

Vul de Kerstmarkt aan met livemuziek, een sfeervol diner of een gezellige borrel en je hebt gelijk een gezellig moment met elkaar. Een unieke manier om het jaar af te sluiten en de verbinding in jouw team te versterken. Drink een glas glühwein, waag een dansje op de dansvloer, ga op de foto met de Kerstman en geniet van het heerlijke diner of de hapjes die worden geserveerd. Alle entertainment kan op maat worden geregeld. 

Teambuilding 

Een Kerstmarkt brengt medewerkers samen buiten de dagelijkse werkomgeving. Dit bevordert de teamgeest en sfeer in het team wat het hele jaar voelbaar is. Dit wordt een uitje waarover nog lang wordt nagepraat. 

Stressvrij organiseren 

Alles geregeld zonder gedoe. Laat ons al het werk voor je doen. Van het uitnodigen van jouw medewerkers, aanmeldingen registreren, het invullen van de Kerstmarkt tot de laatste medewerker naar huis geveegd wordt. Wij nemen de organisatie volledig op ons. Of het nu op jullie eigen kantoor is of op een externe locatie, wij zorgen voor een vlekkeloos evenement en een feestelijke sfeer. 

Durf jij dit jaar afscheid te nemen van de traditionele Kerstpakketten en een stap verder te gaan met een gezellige Kerstmarkt voor jouw personeel? Neem contact op voor een kennismaking en we bespreken graag je wensen voor een Kerstmarkt op maat.  

Wij verzorgen een onvergetelijke ervaring voor jouw personeel. 

Liefs Myrna en Yvonne