Marleen Sahetapy fotografie_VA YvonneMyrna-6.jpg

Voorstelblog – Ons verhaal

Hoi allemaal, wij stellen ons aan jullie voor met onze blog en delen graag ons verhaal waarom we voor onszelf zijn gestart.

Wij zijn Myrna en Yvonne en hebben na 17 jaar loondienst en een reorganisatie besloten om onze krachten te bundelen en samen te gaan werken als zelfstandige professionals. Van deze 17 jaar hebben we ruim 10 jaar samengewerkt in verschillende functies en projecten. We kennen elkaar dus al door en door…

Op onze website ‘over ons’ kun je meer over ons persoonlijk lezen.

Samen volgden we dit jaar meerdere opleidingen waaronder die van Virtueel Assistent bij de VA Business Academy. Het plan was om allebei voor onszelf te gaan starten, maar ook gezamenlijk iets op te bouwen. Bedrijfsnaam, logo, plannen waren bijna gereed toen we tot de conclusie kwamen dat we het gezamenlijke plan eigenlijk veel passender vonden. Oude plannen in de prullenbak en gaan voor hetgeen wat goed voelt.

BETTER TOGETHER
En nu, een nieuw avontuur in de vorm van VA Matchmakers. Zelf werken wij als Virtueel Assistenten om het beste resultaat te behalen, maar we werken ook samen met andere specialisten. We kunnen op die manier het complete pakket aanbieden, wij maken de perfecte Match!

Wij hebben beide onze eigen expertises die we inzetten om drukbezette ondernemers te laten groeien. De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan bij onze vorige werkgever, stage –klanten gehad, als vrijwilliger verenigingen of stichtingen ondersteund, etc. We hebben onwijs veel kunnen leren zoals de coördinatie van magazines, projecten, evenementen, drukwerk etc. We bruisen van de energie en die konden we niet altijd kwijt. Met al deze ervaring in ons achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar werkzaamheden waar ons hart sneller van gaat kloppen. Deze diensten zie je terug in ons aanbod en waar wij jullie graag mee willen helpen.

Uiteraard vinden we deze sprong in het diepe spannend, maar we gaan er helemaal voor. Van jongs af aan vinden wij het heerlijk om activiteiten te organiseren en anderen te helpen. Wij krijgen er mega veel energie van en zijn heel enthousiast. Het voelt nu al super.

WAT DOEN WE
Wij zijn de sparringpartner en online marketing expert voor andere ondernemers. Ondernemers die willen groeien met hun bedrijf maar nu vastlopen doordat ze druk zijn met randzaken. Door taken uit handen te nemen en samen doelen te stellen zorgen wij ervoor dat de ondernemer weer kan focussen op zijn bedrijf en de omzet kan groeien. Met onze creatieve ideeën helpen we jou aan een goede planning en zijn de spreekwoordelijke stok achter de deur om de planning te halen.  

Door middel van heldere communicatie en personal branding afgestemd op jouw bedrijf helpen wij jouw online zichtbaarheid te vergroten en doelen te behalen. 

Dit doen we onder andere door de juiste inzet van content en/of adverteren op Facebook en Instagram. We helpen bij het opzetten van nieuwsbrieven en het organiseren van verschillende events. Denk aan een opening, jubileum, kerstviering, personeelsfeest, lancering nieuw product of misschien wel om de gekozen strategie kracht bij te zetten.   

Kortgezegd zijn wij de strategische online marketing expert voor drukbezette ondernemers. 
Zo heb je eindelijk tijd voor de taken waar jij energie van krijgt. Waar loop jij als ondernemer op vast? 
Wil je nog meer weten over wat we allemaal doen? Neem gerust contact met ons op en we maken heel graag kennis.

Liefs Myrna & Yvonne