Events

Social Media & Events

De decembermaand staat voor de deur. Voor veel ondernemers een drukke periode, maar ook een periode waarin je stilstaat bij het afgelopen jaar en waarin je met de feestdagen hopelijk een paar extra vrije dagen kan opnemen. 

Bij onze vorige werkgever was de maand december altijd een drukke, maar vooral ook gezellige maand. Mede doordat we ons bezig mochten houden met werkzaamheden die wij te gek vinden om te doen.   

Aan de slag
We organiseerden bijvoorbeeld het sinterklaasfeest, kerstdiner en de kerstmarkt. Zochten relatiegeschenken uit en bestelde ze. Ook begonnen we aan het jaarplan, de planning en het maken van roosters voor het volgende jaar. Na de kerstvakantie organiseerden we het nieuwjaarsontbijt voor alle collega’s. Zo begon iedereen weer fris aan het nieuwe jaar.  

Met de start van het nieuwe jaar begonnen er ook altijd weer nieuwe projecten. We organiseerden diverse grote en kleinschalige evenementen, verzorgde de coördinatie van het ledenmagazine, hielden de verschillende jubilea van collega’s bij en bedachten de leukste activiteiten voor de personeelsvereniging.   

Waardering
Werkzaamheden die wij echt te gek vinden en waar wij voldoening uit halen. Zeg nou zelf, we willen toch allemaal merken dat onze inzet gewaardeerd wordt? Het is zo belangrijk om hier de juiste aandacht aan te besteden. Jouw waardering aan personeel en klanten laten blijken geeft hun ook een tevreden gevoel. Wij nemen dit voor jou uit handen. Dan heb jij lekker tijd om tijdens deze drukke maanden ook even rust te nemen en te genieten.  

Dus mocht je dit lezen en denken, oeps. Ik wil nog graag relatiegeschenken versturen of bijvoorbeeld een (online) nieuwjaarsborrel organiseren. Neem dan heel snel contact met ons op en dan nemen wij deze taken met alle liefde uit handen.

Plannen
Het is nog handiger om alvast te bedenken wat je komend jaar allemaal wilt organiseren, zodat wij een planning maken en op tijd alles kunnen organiseren. Op die manier kunnen ook wij een paar dagen vrij nemen met de feestdagen…. 

In ieder geval fijne dagen en geniet met elkaar van deze gezellige maand. 

Liefs Myrna & Yvonne