Virtueel Assistent Social Media

Mogen wij jouw VAlentijn zijn?

Oké, nu raak je misschien een beetje in de war. Maar wij bedoelen natuurlijk mogen wij jouw Virtueel Assistent zijn? Op deze dag ontvangen onze klanten een verassing omdat wij enorm blij zijn met onze samenwerkingen. Je waardering laten blijken, zo belangrijk. En wie vindt het nou niet leuk om eens iets van iemand anders te krijgen?  

Nieuwe klanten of bestaande klanten?

Zeg eens eerlijk. Ben jij als ondernemer vaak bezig met het zoeken naar nieuwe klanten? Of onderhoud je ook goed contact met je bestaande of ex –klanten? Wanneer je goed voor je huidige klanten zorgt zullen zij fan/ambassadeur van jouw bedrijf worden.  

Nu hoor ik je denken fan? Ambassadeur? Een fan of ambassadeur van jouw bedrijf denkt aan jou wanneer ze weer iets nodig hebben, dragen jouw bedrijf aan bij vrienden of familie of verteld op een feestje tevreden over jou. Tevreden klanten zijn de beste reclame voor jouw bedrijf.  

Hoe wordt jouw klant een fan of ambassadeur? Besteed aandacht aan ze, bied ze informatie, doe iets speciaals. Laat ze blijken dat je ze waardeert en zorg dat je bij ze in gedachten blijft.  

Aandacht geven

Doe jij ook iets speciaals deze of een andere dag? Of denk je nu, ik zou ook wel wat meer aandacht kunnen besteden aan mijn bestaande klanten? 

Deze maand staat bij ons in het teken van onze bestaande klanten en volgende maand voor nieuwe klanten. Houdt onze blog goed in de gaten, want dan is Myrna jarig en ze deelt uit.  

Wij zijn graag jouw VAlentijn! Neem contact met ons op https://va-matchmakers.nl/contact/

Liefs Myrna & Yvonne