Enthousiast
Myrna

Ik ben Myrna, getrouwd met Cor en moeder van 3 te gekke kinderen. Samen wonen we op een heerlijke plek in het gezellige Venhuizen. Ik ben een bezig bijtje, gek op gezelligheid, lekker dansen en dol op lekker eten. Thuis organiseer ik regelmatig een gezellige cocktailavond of ga op pad met mijn gezin en/of vrienden. Daarnaast houd ik enorm van sporten en ben ik echt een paardenmeisje.

Door mijn drukke gezin weet ik als geen ander hoe het is om alle ballen hoog te willen houden. Dat lukt natuurlijk ook weleens niet maar dan komt daar mijn grenzeloze optimisme om de hoek. Tot ergernis van mijn man denk ik dat altijd overal een oplossing voor is. Kom ik er linksom niet dan rechtsom, daar geniet ik enorm van. Toegegeven, dat is natuurlijk niet altijd zo. Toch werkt mijn positiviteit aanstekelijk.

Al van jongs af aan ben ik een echte regelnicht. Als ik het feestje niet zelf organiseer steek ik op andere feestjes en verjaardagen graag mijn handen uit de mouwen. In stressvolle situaties houd ik mijn hoofd cool en zorg ervoor dat het opgelost wordt. Daarom kijk ik er enorm naar uit om hier mijn dagelijkse werk voor andere ondernemers van te maken.

Yvonne

Ik ben Yvonne, getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters van 8 en 5 jaar.

Woon op een heerlijke plek in Hoogkarspel. Als de zon schijnt, de barbecue aanstaat en de wijn ingeschonken is geniet ik het meest van onze fijne tuin. Eén van mijn grootste hobby’s is uiteten gaan, het liefst samen met vrienden of familie. Ik ben sportief, ga graag naar festivals, het bos of strand en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Van kinds af aan neem ik al het voortouw andere mensen te helpen en activiteiten te plannen en te organiseren. Ik geniet ervan om alles te regelen voor een ander. Liever lekker druk bezig om deadlines te halen, dan af te wachten. Het is een kick om een doelstelling te behalen.

Het eerste wat anderen over mij zeggen is dat ik enthousiast en gedreven ben. Ik kan goed luisteren en heb ervaring in het begeleiden van een team, projecten en het organiseren van events. Graag wil ik mijn ervaring en kennis inzetten voor jouw bedrijf. Ik kan niet wachten, want ik ben soms ook een beetje ongeduldig ...

Betrokken

Myrna & Yvonne

Na 17 jaar loondienst werd het tijd voor wat anders. We hebben ruim 10 jaar samengewerkt in verschillende functies en projecten. Samen hebben we meerdere opleidingen gevolgd. Waaronder de opleidingen voor het creëren van een huisstijl voor andere ondernemers, het adverteren op Facebook en Instagram en de opleiding tot Virtueel Assistent. Tijdens deze opleiding voor Virtueel Assistent vormden zich al snel het idee om onze krachten te bundelen.

En nu, een nieuw avontuur in de vorm van VA Matchmakers. Wij hebben beide onze eigen expertises die we gaan inzetten om drukbezette ondernemers te laten groeien. We zijn niet alleen uitvoerend Virtueel Assistent, maar ook jouw sparringpartner. Wij laten met onze creatieve ideeën jouw bedrijf groeien. Door doelen te stellen en die samen te behalen. Wanneer we de doelen behalen geeft ook ons dit een kick.

Wij zijn jouw stok achter de deur. Zorgen ervoor dat jij als ondernemer tijd hebt voor de werkzaamheden waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt. De andere werkzaamheden kun je met een gerust hart aan ons over laten.

Wij zijn benieuwd... Waar loop jij als ondernemer tegen aan, waar zou je eens over willen sparren?