Hulp

Als ondernemer wil je graag groeien met jouw bedrijf. Maar je bent druk, hierdoor blijven veel ideeën lang op de plank liggen. Heel logisch maar ook zonde. Hoe fijn zou het zijn als je een sparringpartner en stok achter de deur hebt? Die jou werk uit handen neemt, helpt doelen te behalen en groei te realiseren. Wij zijn enthousiaste ondernemers en zetten onze creativiteit en organisatietalent graag in voor jou als ondernemer.

Virtueel Assistent

Wat levert onze samenwerking jou op?

 • Je wordt zichtbaar via social media waardoor potentiële klanten je beter kunnen vinden.
 • Je to do list wordt eindelijk weggewerkt.
 • Je medewerkers en klanten voelen zich gewaardeerd.
 • Je huisstijl wordt duidelijk herkenbaar via de verschillende kanalen.
 • Je zakelijke contacten worden onderhouden.
 • Je kunt sneller knopen door hakken door samen met ons over je ideeën te sparren.
 • Je krijgt meer (vrije) tijd voor familie, vrienden en misschien zelfs wel om oude hobby’s weer op te pakken.
 • Je hebt extra handjes beschikbaar tijdens piekmomenten.

Heb je tijdelijk extra handjes nodig of structureel? Een standaard aantal uur per week of een eenmalige opdracht, het kan allemaal. Wij denken graag met je mee, zodat we samen de ideale oplossing vinden.

Better together

Gelukkig hoef je als drukbezette ondernemer niet alles alleen te doen. Wanneer je gaat samenwerken met een VA (virtueel assistent) kan jij je weer focussen op de groei van jouw bedrijf. Door taken uit handen te geven kan je als ondernemer weer doen waar jij energie van krijgt. Zo krijg je een betere balans tussen werk en privé en wordt ondernemen weer een feestje.

Een goede VA is een enorme toegevoegde waarde voor jou als ondernemer. Iedere VA is een expert in zijn eigen vakgebied. Door onze krachten te bundelen en samen te werken met andere VA’s bieden wij een totaalplaatje aan. Waarom jij met ons zou moeten werken?

 • Gemakkelijk communiceren via één aanspreekpunt.
 • Vijf dagen in de week beschikbaar.
 • Wij vervangen elkaar tijdens vakantie en bij ziekte.
 • Alle werkzaamheden op één factuur.
 • Wij bieden een totaalplaatje, dus alle werkzaamheden die je wilt uitbesteden regelen wij voor je.
 • We werken niet voor je, maar met je.
 • Wij zijn jouw betrokken sparringpartner.
Hoe wij werken

"Geloof ons, door samen te werken kun jij als ondernemer weer doen waar je echt blij van wordt en energie van krijgt. Je voelt meer rust en kunt je weer focussen op de groei van je bedrijf."

Op afstand, maar toch zo dichtbij
Als VA werken wij online. Ideaal want je hoeft geen werkplek voor ons vrij te houden, die regelen wij zelf. Bij de eerste kennismaking leren we jouw bedrijf graag beter kennen zodat we begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan. Binnen de regio West-Friesland komen we daarom het liefst persoonlijk kennismaken. Soms loop je vast, mis je structuur of wil je even sparren. Met een frisse blik zien wij dingen vaak net even anders. Als sparringpartner denken we graag met je mee om net weer die stappen te zetten. Daar krijg niet alleen jij energie van, maar wij ook. Wij zijn benieuwd, waar loop jij als ondernemer op vast?


Overal is een oplossing voor
Ons enthousiasme en eindeloze energie werkt aanstekelijk. Met een grote glimlach zijn wij jouw stok achter de deur. Samen bepalen we de strategie, kijken we vooruit en helpen jou om doelen te stellen en te behalen. Met onze proactieve houding zetten we graag een stapje extra. Het is ons niet snel te gek, wij werken jouw to do list af zodat jij meer rust en balans ervaart.


Contactmomenten
Om overzicht en structuur te behouden in het communiceren met elkaar, maken wij voor jou een persoonlijke klantenkaart aan in Trello. Trello is een programma waarin we alle gemaakte afspraken, acties, uren en updates terug kunnen vinden. Zo weet je precies wat ervan wie verwacht wordt en waar we in het proces zitten. Op deze manier hebben we alle informatie bij elkaar en behouden we het overzicht. De onderhoudsgesprekken doen we via Zoom of op locatie. Daarnaast kun je ons telefonisch of via Whatsapp bereiken.